Gojak: Ovo je bio poseban trenutak za mene

Zaigrao u Ligi prvaka

Gojak: Ovo je bio poseban trenutak za mene

E. Škorić

Mladi bh. reprezentativac Amer Gojak debitovao je večeras u Ligi prvaka.

Gojaku se ostvario san, zaigrao je u najelitnijem klupskom takmičenju u dresu Modrih, a nije krio zadovoljstvo zbog toga, iako mu je žao što Dinamo nije bolje prošao u Francuskoj. 

"Sretan sam zbog debija u Ligi prvaka za Dinamo. Za mene je to poseban trenutak i predstavlja veliku motivaciju za rad", kazao je Gojak za SportSport.ba, dodavši:

"Zahvalan sam klubu i treneru na prilici za nastup i ukazanom povjerenju. Nadam se da ću svojim radom zadobiti povjerenje i u nastavku ove sezone".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Amer je u 85. minuti ušao u igru, a Dinamo je s 3:0 poražen od francuskog tima. Svi se nadamo da će ovo biti samo početak ozbiljnih utakmica za Gojaka, kojeg najbolje stvari tek treba da očekuju. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti