Gol Edina Džeke u konkurenciji za najbolji gol mjeseca

Glasanje putem Twittera

Gol Edina Džeke u konkurenciji za najbolji gol mjeseca

Manchester City izabrao je deset najboljih golova koji su postignuti u mjesecu martu, a jedan od golova bio je i djelo našeg Edina Džeke. 

Glasanje za najbolji gol u mjesecu martu vrši se na društvenoj mreži Twitter, a da biste učestvovali i glasali za gol bosanskohercegovačkog reprezentativca potrebno je da tweetujete sljedeće OVDJE!

Džeko će borbu sa svojim saigračima voditi do osmog aprila, kada će biti proglašen konačni pobjednik. Vrijedi istaći, da je u mjesecu februaru najljepši gol za Građane postigao upravo Džeko. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.