Golgeterski post i dalje traje, ali Ibišević makar asistira

U svojoj 200. utakmici u Bundesligi

Golgeterski post i dalje traje, ali Ibišević makar asistira

Golgeterski post Vedada Ibiševića je već odavno zabrinjavajući za sve navijače bh. reprezentacije i selektora Mehmeda Baždarevića.

Ipak, raduje asistencija koju je naš napadač upisao u susretu protiv Borussije Dortmund. Igrao se prvi minut sudijske nadoknade kada je nakon jednog kornera Ibišević glavom prebacio loptu na drugu stativu, gdje se dobro snašao Georg Niedermeier koji je postigao pogodak.

Nažalost po Stuttgart, taj gol nije donio mnogo ekipi Huuba Stevensa, koja je poražena rezultatom 3:2.

Vedad Ibišević ponovo nije bio starter u ekipi Stuttgarta, a u igru je ušao u 72. minuti. Bio je to za našeg reprezentativca jubilarni 200. nastup u Bundesligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.