Golijada i podjela bodova Nice i Angersa
Foto: EPA

Francuska Liga 1, 7. kolo

Golijada i podjela bodova Nice i Angersa

Teme:

Nica je danas ugostila Angers u okviru sedmog kola Lige 1, a zanimljiv dvoboj ove dvije ekipe je završen rezultatom 2:2

Gosti su puno bolje otvorili susret, pa su nakon 34 minute igre vodili sa 0:2. Prvo je pogodio Pavlović u 12. minuti nakon odličnog ubacivanja iz slobodnog udarca, da bi Ekambi u 34. minuti iskoristio odličnu asistenciju Andreua i pogodio za 0:2.

Nica je, ipak, upsjela smanjiti zaostatak i to u 39. minuti. Jedan od fudbalera Angersa je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, sudija je dosudio penal za Nicu, a siguran izvođač najstrožije kazne je bio Mario Balotelli.

Domaćini su u drugom dijelu pokušavali doći do poravnanja, a to im je pošlo za rukom u 76. minuti, nakon autogola Traorea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Balotelli i društvo su do kraja pokušali doći i do sva tri boda, ali je Nica u samom finišu propustila nekoliko odličnih prilika, a istakao se i golman Angersa Letellier.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi