Golijada na Olimpicu, Lazio u četvrtfinalu

Kup Italije

Golijada na Olimpicu, Lazio u četvrtfinalu

E. Škorić
Teme:

Nogometaši Lazija pobijedili su Genou s 4:2 u meču osmine finala Kupa Italije.

U sjajnom meču na Olimpicu viđeno je šest pogodaka, a domaći tim proslavio je plasman u četvrtfinale Kupa.

U 20. minuti nebesko-plave je Đorđević doveo u vodstvo, da bi u 28. minuti Anderson promašio penal.

Ipak, njegovu grešku ispravlja Hoedt u 31. minuti, pa zabija za 2:0. Uslijedilo je crnih pet minuta za Rimljane. U 41. minuti Pinilla smanjuje na 2:1, a u 45. minuti Pandev zabija za 2:2, što je bio rezultat prvog dijela.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nastavak donosi još dva gola i oba u mreži Đenovljana. Milinković-Savić je u 70. minuti zabio za 3:2, a pet minuta kasnije rezervista Immobile je postavio konačnih 4:2. Bh. reprezentativac Senad Lulić odigrao je 90 minuta za Lazio. Lazio će u četvrtfinalu igrati protiv Intera, koji je sinoć nakon produžetaka s 3:2 dobio Bolognu.


All Goals & highlights Lazio 4-2 Genoa 18.01.2017 by 87taras

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti