Golman Celte: Saigrači nemaju motiva protiv Reala

Sergio Alvarez pred meč s Realom

Golman Celte: Saigrači nemaju motiva protiv Reala

M. Šljivak

Golman Celte iz Viga Sergio Alvarez večeras će biti na još jednom teškom ispitu.

Gost u Vigu u zaostaloj utakmici španske Primere je madridski Real, koji bi u slučaju da ne izgubi, došao na korak od naslova prvaka Španije.

Zanimljivu izjavu je pred utakmicu s Kraljevima dao golman Celte Sergio Avlarez. On tvrdi da nijedan njegov saigrač nije previše motivisan za ovaj meč, ali da će on učiniti sve da Celta ostavi dobar utisak  na terenu.

"Ne vidim ikakav motiv u svlačionici pred meč s Realom. Ipak, ja želim ostaviti dobar utisak u ovom meču", rekao je Alvarez, te je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Također, niko mi na ulici ne prilazi s riječima da moramo dobiti Real. Svi su još uvijek mislima u meču Evropske lige protiv Manchester Uniteda. Moramo se oporaviti od toga, jer je u fudbalu mnogo više negativnih stvari. Znam da će Real ići sa 200% snage protiv nas, ali ja želim pobjedu u oba preostala meča u sezoni. Navijači Celte to zaslužuju", rekao je Alvarez.

Prvobitno se meč Celte i Reala trebao odigrati u februaru, ali je zbog nevremena odložen, pa Real do kraja sezone uz meč posljednjeg kola s Malagom, mora odigrati i ovaj zaostali susret, što mu daje mnogo veće šanse za titulu nego Barceloni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi