Golmanu prevarantu se danas smije kompletan internet

Kakav pad

Golmanu prevarantu se danas smije kompletan internet

E. Škorić

Afrički kup nacija ove godine igra se u Gabonu i već smo uživali u nekim utakmicama, ali i nevjerovatnim ili presmiješnim potezima.

U Gabonu je veliki broj zvijezda poput Manea, Aubameyanga ili Mahreza i  afričko prvenstvo donosi dosta zanimljivosti, ali i neke novine.

Krađa vremena nije ništa novo na nogometnim utakmicama, ali kada to uradite kao golman Senegala onda to postaje viralni hit.

Khadim N'Diaye je trebao ispucati loptu iz peterca, ali se "slučajno" potakao i pao na travnjak. Nedugo zatim, kako to obično i biva, postao je internet senzacija.


Hahahaha by situacijeliga

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi