Gomes: Smatram da sam donio najbolju odluku

Portugalac potpisao za Barcelonu

Gomes: Smatram da sam donio najbolju odluku

E. Čaušević

Portugalski reprezentativac Andre Gomes prije nekoliko dana potpisao je za Barcelonu.

Gomes živi ljeto iz snova jer je s reprezentacijom Portugala stigao do titule prvaka Evrope, a zatim je potpisao za Barcelonu. Iako su svi očekivali da ode u Real Madrid na kraju je ovaj Portugalac izabrao Barcelonu.

"Veoma sam sretan što sam došao u Barcelonu. Smatram da sam donio pravu odluku i dat ću sve od sebe da pomognem ekipi u ostvarivanju ciljeva", rekao je Gomes.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Portugalac se danas zvanično priključio pripremama Barcelone. Prije toga uspješno je obavio nove ljekarske preglede kako bi se utvrdilo da zdrav počinje pripreme za novu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi