Gordan Bunoza potpisao za rumunski Pandurii

Bivši bh. reprezentativac

Gordan Bunoza potpisao za rumunski Pandurii

Bivši bh. reprezentativac Gordan Bunoza (28) danas je potpisao ugovor sa rumunskim prvoligašem Panduriijem.

Tamošnji mediji već danima pišu o tome da će Pandurii svoje redove pojačati sa stamenim Gordanom Bunozom, a vijest da je transfer uspješno realiziran je potvrđena i na zvaničnoj klupskoj stranici. 

"Sretan sam što je uspješno okončan transfer u Pandurii. Nadam se da ću svojim nastupima pomoći klubu u ostvarenju ciljeva", kazao je Bunoza.

Bunoza u Pandurii dolazi posredstvom menadžera Elvisa Bašanovića, a sa ovim petoplasiranim rumunskim klubom je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa opcijom produženja na dodatnih pet godina. 

Vrijedi podsjetiti da je Bunoza u Rumuniji već nastupao za Dinamo Bukurešt i tokom dosadašnje karijere je još nosio dresove Pescare, Hrv. Dragovoljca, Wisle, Karlovca, Austrije Lustenau i Drave Ptuj. Za vrijeme ere Safeta Sušića bio je jednom pozivan u "A" reprezentaciju BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi