Gospođa Totti: Spalletti mi je oprostio uvrede

Najavila Francescov odlazak?

Gospođa Totti: Spalletti mi je oprostio uvrede

M. Šljivak

Ilary Blasi, supruga Romine legende Francesca Tottija, popravila je narušene odnose s trenerom Vučice Lucianom Spallettijem.

Ona je u septembru prošle godine u jednoj TV emisiji žestoko kritikovala Spallettija nazivajući ga 'malim čovjekom', ali je na kraju sve dobro ispalo.

"Spalletti mi je oprostio", potvrdila je Ilary, koja je potom govorila i o karijeri svog supruga.

"Čujem kako govore da treba igrati do 70. godine. Međutim, vrijeme je da kaže zbogom. Napunio je 40, vrijeme je da ide. Hoće li igrati negdje vani? To je njegov izbor. Razgovarali smo o tome, ali na kraju će vjerovatno završiti karijeru u Romi", istakala je gospođa Totti.

Također, ispričala je jednu zanimljivu anegdotu koju je imala s mužem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Diego Maradona mu je poslao buket ruža, on je donio kući i pretvarao se da ih je kupio za mene. Našalio se sa mnom, ali mi je kasnije rekao istinu", dodala je Ilary.

Totti je apsolutna legenda Rome i ovo će vjerovatno biti njegova posljednja sezona u dresu ovog tima gdje je proveo gotovo dvije i po decenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije