Gotovo je: James Rodriguez zvanično u Real Madridu

Prošao liječničke preglede, uskoro slijedi potpis

Gotovo je: James Rodriguez zvanično u Real Madridu

Kolumbijska senzacija i najbolji strijelac Svjetskog prvenstva, James Rodriguez, novi je fudbaler Reala iz Madrida.

Ono o čemu se pričalo gotovo mjesec dana danas je i zvanično dobilo svoju potvrdu. Real Madrid će u Jamesu dobiti ogromno pojačanje pred iskušenja koja slijede u Španiji i Evropi. James će preuzeti popularnu "desetku", što samo po sebi govori koliko će ovaj fudbaler biti od važnosti za kraljevski klub u budućnosti.

On je danas prošao liječnički pregled i uskoro se očekuje njegov zvanični potpis ugovora koji bi trebao biti težak preko 75 miliona eura i trajati do 2020. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.