Gotovo je: Ozil otkrio gdje će nastaviti karijeru

Napušta Arsenal

Gotovo je: Ozil otkrio gdje će nastaviti karijeru

E. Čaušević

Njemački reprezentativac Mesut Ozil još uvijek nije produžio ugovor s Arsenalom, a kako sada stvari stoje to vjerovatno neće ni uraditi.

Ozilov ugovor s londonskim klubom ističe na kraju ove sezone i pregovori oko novog ugovora traju već mjesecima. Ipak, Ozil je jasno poručio da nema namjeru ostati u Arsenalu i naredne sezone, te da će gotovo sigurno već u januaru napustiti Emirates.

Arsenal jedino tako može zaraditi nešto novca od Ozila ili će njemački igrač u suprotnom kao slobodan igrač na kraju sezona napustiti klub. Prethodnih dana dosta se špekulisalo da će se Ozil vratiti u Španiju, ali u redove Barcelone, ali od toga neće biti ništa. Kako je i sam izjavio njegova želja je da ostane u Engleskoj i već ima ponudu koju ne može odbiti.

"Hvala svima na ponudama, ali moja želja je da ostanem u Premiershipu. Manchester United ima zaista veliku ponudu za mene i kako stvari stoje vjerovatno ću svoju karijeru nastaviti na Old Traffordu", rekao je Ozil.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hei
ovo ovom autoru mesut šapnuo garant
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi