Gotze: Jako je bolno, ali svi zubi su mi na broju

Dobro prošao nakon duela protiv Vertonghena

Gotze: Jako je bolno, ali svi zubi su mi na broju

Njemački fudbaler Mario Gotze imao je veoma nezgodan duel sa defanzivcem Tottenhama Janom Vertonghenom tokom susreta Lige šampiona.

Vertonghen je udario rukom Gotzea nakon čega je njemački fudbaler imao problema sa zubima, ali na svu sreću sve se dobro završilo. 

Gotze je rekao da se sada osjeća mnogo bolje nego u tom trenutku. 

"Bilo je jako bolno, ali još uvijek imam sve zube. Samo je sjekutić pomaknut. Vidjet ćemo šta će zubar reći. Nisam mogao jesti, nego samo gutati tablete", rekao je Gotze. 

Zanimljivo, zbog ovog problema Gotze je upitan za naredni meč kojeg Borussija igra na domaćem terenu protiv Kolna. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, ekipa koju sa klupe predvodi holandski trener Peter Bosz poražena je na gostovanju kod Tottenhama sa 3:1 u okviru 1. kola grupne faze Lige prvaka. 

Gotze je ove sezone u svim takmičenjima odigrao četiri meča te je upisao jednu asistenciju. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi