Gotze se nakon pet mjeseci oglasio na Instagramu

Pobijedio bolest i vraća se na teren

Gotze se nakon pet mjeseci oglasio na Instagramu

E. Čaušević
Teme:

Njemački fudbaler Mario Gotze uskoro bi se trebao vratiti na teren jer je uspio da pobijedi rijetku bolest.

Prije pet mjeseci Gotze je saznao da boluje od mitopatije rijetke bolesti koja se manifestuje odumiranjem mišićnog tkiva. Njemački fudbaler je bio primoran da na neko vrijeme završi svoju karijeru, te da pokuša na sve načine pobijediti ovu bolest.

Iako se špekulisalo da je Gotze primoran da završi svoju karijeru zbog ove bolesti koja se teško liječi, na kraju je fudbaler Dortmunda oduševio fudbalsku javnost. Naime, Gotze će se za desetak dana vratiti treninzima i priključiti ostatku ekipe, a nakon pet mjeseci konačno se oglasio i na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti