Govedarici propao angažman u Hrvatskoj

Nekadašnji mladi reprezentativac nastavlja potragu za klubom

Govedarici propao angažman u Hrvatskoj

D. Rakanović

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Miljan Govedarica proteklih sedam dana boravio je na probi u ekipu Istre, ali ipak neće karijeru nastaviti u ekipi iz Pule. 

Govedarica je zadovoljio stručni štab Istre svojim igrama. Postigao je pogodak u prijateljskoj utakmici, ali ipak zbog drugih problema se vraća u Bosnu i Hercegovinu. 

"Trener je bio zadovoljan, ali ispriječile su se više sile. Vraćam se kući, a novi klub još uvijek tražim. Imam kontakte sa nekoliko klubova iz Premijer lige BiH, ali moja želja je da karijeru nastavim u inostranstvu", rekao je za SportSport.ba Govedarica. 

U dosadašnjoj karijeri 23-godišnji Govedarica je branio boje Slavije iz Istočnog Sarajeva, Donjeg Srema, Slobode iz Tuzle te na koncu Olimpika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi