Govor selektora Orlića nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Motivacioni govor

Govor selektora Orlića nikoga ne ostavlja ravnodušnim

E. Škorić

Dirljivi govor selektora mlade reprezentacije Srbije Veljka Paunovića oduševio je sve.

Paunović je imao sjajan pristup prije finalne utakmice SP-a za igrče do 20 godina, u kojoj su Orlići slavili nakon produžetaka i ostvarili historijski rezultat.

"Svi mi imamo ispit zrelosti. Uostalom, danas je na najbolji i najlepši mogući način naša zrelost ispraćena. Danas imamo maturu, fudbalsku. Igramo finale Svetskog prvenstva sa najboljim mogućim rivalom na svetu. Sa Brazilom. I hoću da vam kažem - da danas treba da uživamo. Nikakav pritisak ne treba da imamo, sem toga što želimo da pobedimo. To je onaj osnovni pritisak zbog koga smo rođeni, zbog koga igramo fudbal. Da uživamo i pobedimo, je l' tako?", rekao je Paunović, a ostatak govora poslušajte u videu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.