Govou vozio sa 2,6 promila alkohola
Alkohol, lopta, stadion i žene...

Tako to rade fudbaleri

Govou vozio sa 2,6 promila alkohola

E. Ganibegović

Napadač Lyona i francuske reprezentacije, Sidney Govou, nakon utakmice za Marseillom zaustavljen je u svom automobili sa čak 2,6 promila alkohola u krvi.

Govou je divljao po cesti zbog čeka je i uhvaćen, nakog toga je priveden i zadržan u policijskoj stanici, gdje je protiv njega pokrenut krivični postupak. Govou je nakon utakmice ostao sa prijateljima, gdje je dobro "zalomio".Naravno, vozačka dozvola mu je oduzeta.

Igrač koji se najbolje snalazi na desnom krilu ove sezone ne igra onako dobro kako su ga navijači Lyona navikli gledati, u svim takmičenjima postigao je tek jedan gol.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.