Građani otvaraju pregovore sa Džekom

Manuel Pellegrini želi zadržati Džeku na Etihadu

Građani otvaraju pregovore sa Džekom

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Džeko u posljednje vrijeme najopasniji je napadač ekipe sa Etihada. 

Našem reprezentativcu ugovor sa Manchester Cityjem ističe narednog ljeta, a Manuel Pellegrini želi zadržati Džeku u redovima Građana. Ove sezone Džeko je postigao 21 pogodak u 43 nastupa i sasvim je jasno zašto se Čileanac ne želi odreći svog napadača. 

Najava predsjednika Intera, Ericka Thohira da bi volio ovog ljeta dovesti Džeku na San Siro bila je alarm za Pellegrinija. Manchester Evening News prenosi kako je klub spreman da otvori pregovore sa Džekom o produžetku saradnje. 

Naš reprezentativac je i prošlog ljeta bio na izlaznim vratima ekipe sa Etihada, ali je nakon dolaska Pellegrinija na klupu Građana dobio više prostora u ekipi. Sada je Pellegrini odlučan da zadrži napadača u klubu, a da li će u toj namjeri uspjeti saznat ćemo vrlo brzo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije