Grahovac i Berič zajedno na časovima njemačkog jezika

Dva vjerna druga iz svlačionice Rapida

Grahovac i Berič zajedno na časovima njemačkog jezika

Dvojica mladih fudbalera bečkog Rapida Robert Berič i nekadašnji kapiten U-21 reprezentacije BiH Srđan Grahovac nerazdvojni su prijatelji i mimo klupskih obaveza.

Nakon što je ovaj dvojac bečkih zelenih osvanuo na naslovnici ljetnog izdanja zvaničnog klupskog magazina, ovoga puta dvojica mladih fudbalera najtrofejnijeg austrijskog kluba su snimljena kako zajedno uče njemački jezik.

Ko bolje napreduje u učenju njemačkog bilo je teško saznati, ali sigurno je da Slovenac i Bosanac sa svojim klubom sasvim sigurno napreduju ka vrhu tabele. Nakon nešto slabijeg starta na samom početku sezone klub koji je 32 puta osvajao šampionsku titulu Austrije nalazi se na trećem mjestu, a u posljednjem prvenstvenom kolu Bečlije su s 3:0 savladali vodeći Wolfsberger. 

Upravo je slovenski napadač bio strijelac prva dva gola za Rapid, dok je bivši fudbaler banjalučkog Borca u igru ušao u 81. minuti. U narednom kolu austrijske Tipico Bundeslige Rapid će u velikom derbiju ugostiti Salzburg na stadionu Ernst Happel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.