Grahovac produžio ugovor s Rapidom

Nagrađen od bečkog kluba

Grahovac produžio ugovor s Rapidom

Bh. reprezentativac Srđan Grahovac i u budućnosti će nastupati za Rapid. 

Trofejni bečki klub je na svojim zvaničnim stranicama objavio da je Grahovac za svoje igre nagrađen novim ugovorom i prethodni koji je trajao do 2017. godine produžen je za još dvije godine. 

Grahovac je u Rapid stigao 2014. godine kao veliki potencijal iz Borca, a u protekloj sezoni bio je standardan prvotimac u timu Zorana Barišića. Osim njega novi ugovor je također dobio i Maximilian Hofmann. 

"Radi se o mladim fudbalerima koji su u razvoju i uvjereni smo da će u budućnosti biti od velike koristi za Rapid. Drago nam je što smo s njima dogovorili produženje ugovora do 2019. godine", izjavio je za austijske medije sportski direktor kluba Andreas Muller. 

Dodajmo na kraju da je proteklu sezonu Rapid okončao na drugoj poziciji sa devet bodova manje u odnosu na Red Bull Salzburg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi