Granada protiv Seville ostvarila prvu ovosezonsku pobjedu

Španska Primera

Granada protiv Seville ostvarila prvu ovosezonsku pobjedu

Granada je slavila danas na domaćem terenu pobjedu protiv Seville sa 2:1 u okviru 14. kola španske Primere.

Domaći su bili veliki autsajderi pred ovaj meč obzirom da su posljednji na tabeli, ali su hrabrom igrom ipak uspjeli da upišu pobjedu.

Poveli su u 27. minuti kada je strijelac pogotka bio Pereira. Prednost domaćih uduplana je u drugom poluvremenu, tačnije u 56. minuti, a strijelac pogotka bio je Lomban. Konačni rezultat meča postavio je u petoj minuti sudijske nadoknade Ben Yedder koji je samo uspio da smanji prednost domaće ekipe.

Granadi je ovo bila prva pobjeda ove sezone nakon koje više nisu posljednji na tabeli i imaju osam bodova, a Sevilla je nakon trećeg poraza ostala trećeplasirana sa 27 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi