Grčki mediji: Cimirot od januara u drugom klubu?

Napušta PAOK?

Grčki mediji: Cimirot od januara u drugom klubu?

Grčki portal Gazzetta.gr tvrdi da će Gojko Cimirot od januara igrati u Seriji A. 

Kolonija bh. fudbalera u italijanskom prvenstvu mogla bi biti brojnija za još jedno ime, tačnije za Gojka Cimirota (24) za kojeg je veliki interes pokazao tamošnji prvoligaš Sassuolo. 

Poznato je da su čelnici Sassuola posmatrali Cimirota nekoliko puta i bili su zadovoljni onim što je pokazao, a navodno su sada odlučni u namjeri da transfer realizuju već januarskom prijelaznom roku. 

Kako se navodi u tekstu objavljenom na grčkom portalu, Cimirot bi mogao završiti u Sassuolu nekoliko dana nakon zvaničnog početka prijelaznog roka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi