Grčko "čudo od djeteta" stiže u Rijeku?

Pojačaje za tim Rijeke dolazi iz Karlsruhera?

Grčko "čudo od djeteta" stiže u Rijeku?

S. Mlaćo

Jasna je bila poruka Slovenca Matjaža Keka čelnicima Rijeke nakon ispadanja od Olympiakosa kada je poručio da Rijeka sa ovim igračkim kadrom nema šta tražiti u Europskoj ligi.

U Rijeci su svjesni toga, pa će morati dobar dio zarađenog novca dati za pojačanja. Tako će, prema pisanju hrvatskih medija, u Rijeku stići Charalampos Mavrias, desni bek koji je upisao pet nastupa za reprezentaciju Grčke.

Ovaj 23-godišnjak se već nalazi u Rijeci, s uskoro bi trebao potpisati vjernost Rijeci. U redove člana 1. HNL Mavrias dolazi kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa njemačkim drugoligašem Karlsruherom.

Nastupao je i za Panathinaikos, gdje je prozvan "čudom od djeteta". Nastupao je još za Sunderland te Fortunu Dusseldorf.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi