Željo želi u drugo pretkolo Evropske lige

Gredić: Moramo svoje šanse pretvoriti u golove

Predsjednik Željezničara Almir Gredić priželjkuje prolaz Plavih u drugo pretkolo Evropske lige.

Nakon nule na Koševu prošlog četvrtka, Željo će pokušati ostvariti bolji rezultat u Petrovcu u četvrtak i tako eliminisati crnogorski Lovćen iz kvalifikacija za Evropsku ligu.

"Što se tiče utakmice, ekipa je upravo završila trening. Prva utakmica je završena rezultatom 0:0, što znači da je sve još otvoreno. U prvoj utakmci smo stvorili dosta šansi, nismo ih iskoristili, što nas nekad zna koštati. Sutra ćemo uraditi sve da damo što manje prostora protivniku, a da mi svoje šanse pretvorimo u golove", rekao je predsjednik FK Željezničar Almir Gredić u razgovoru za SportSport.ba, dodavši:

"Imali smo nekih pet čistih šansi i objektivno smo morali dati najmaje dva gola. Nije se dalo, što ne znači da nam se sutra neće vratiti. Najvažnije je da igrači shvate da i sutra odigraju kao i na Koševu, ali s tim da postignu bar jedan pogodak više od protivnika".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.