Griezmann bi mogao pojačati napad Uniteda

Francuz na meti Vragova

Griezmann bi mogao pojačati napad Uniteda

E. Škorić

Napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann igra u životnoj formi.

Francuski napadač briljira ove sezone i onda ne čudi što su, barem prema tvrdnjama engleskih medija, čelnici Manchester Uniteda odlučili da ga dovedu.

Dvadesetpetogodišnji napadač je na meti Chelseaja, Bayerna i PSG-a, pa će Unitedu biti jako teško da se izbori za njegov potpis, a on bi trebao da košta nekih 65 miliona funti.

Griezmann je, računajući sva takmičenja, postigao 31 pogodak za Atletico u ovoj sezoni i najzaslužniji je što je klub na dobrom putu da se plasira u polufinale Lige prvaka, te što je i dalje kandidat za osvajanje Primere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Griezmanna, na meti Uniteda, kada je riječ o napadačima, nalazi se i Pierre-Emerick Aubameyang.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti