Griezmann: Borit ćemo se za opstanak

Napadač Atletica bio je jako ljut nakon remija

Griezmann: Borit ćemo se za opstanak

Fudbaleri Atletico Madrida sinoć su ponovo razočarali svoje navijače.

Nakon remija u 1. kolu na domećem terenu protiv Alavesa, sinoć su također remizirali protiv novog prvoligaša Leganesa, a to je jako razljutio i prvu zvijezdu ekipe Antoinea Griezmanna.

Griezmann je nakon meča poručio da se ekipa pod hitno mora vratiti na stari kolosjek, te da će se u suprotnom boriti za opstanak.

"Ako nastavimo ovako, borit ćemo se za opstanak. Ljuti smo, moramo reagirati inače ćemo sve ispustiti iz ruku. Moramo ponovno biti svoji. Ja sam dobro, samo mi nedostaje ritma. Radim da se vratim na svoj nivo", rekao je Grieymann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico u narednom kolu igra u goxstima protiv Celte Vigo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi