Griezmann donio odluku: Ostaje u Atleticu?
Foto: EPA

Ne želi napustiti klub

Griezmann donio odluku: Ostaje u Atleticu?

M. Šljivak

Napadač Atletica iz Madrida Antoine Griezmann navodno je donio odluku o daljoj karijeri.

Francuz je, usprkos bogatim ponudama na svom stolu, odlučio da još jednu sezonu ostane među Jorgandžijama, a ovu vijest je potvrdio pomoćni trener Atletica Juan Vizcaino.

On je bio na razgovorima s predsjednikom tima Enriqueom Cerezom, gdje je navodno rečeno kako 26-godišnji napadač neće otići iz kluba

"Vjerujem da će Griezmann ostati u klub. Smatram da je dovoljno zreo da donese pravu odluku i vjerujem da je to on već učinio i da će i dalje nositi dres Atletica", rekao je Vizcaino.

Francuski fudbaler se najčešće povezivao s prelaskom u Manchester United. Crveni đavoli su za njega spremni izdvojiti oko 100 miliona eura, ali čini se kako je tim s Old Trafforda ostao bez još jednog pojačanja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmann je član Atletica postao 2014. godine, a ove sezone je postigao 26 pogodaka u 53 odigrana meča. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi