Griezmann donio odluku: Ostajem u Atleticu!
Foto: EPA

Ne želi ostaviti klub

Griezmann donio odluku: Ostajem u Atleticu!

M. Šljivak

Francuski napadač Antoine Griezmann donio je odluku o daljoj karijeri.

Sjajni fudbaler se povezivao s prelaskom u Manchester United tokom proteklih mjeseci, ali on je odlučio da ostane vjeran Atleticu iz Madrida.

Ne želi napustiti tim u teškim trenucima i to nakon kazne zbog koje ne mogu potpisivati igrače do januara naredne godine.

Griezmann je danas saopštio da ostaje član Jorgandžija i u narednoj sezoni.

"Sud za sportsku arbitražu je rekao svoje, pa sam tako i ja odlučio da ostanem u Atleticu. Iza nas je još jedna dobra sezone i nadam se da ćemo u januaru dovesti dobra pojačanja. Ovo je težak trenutak za klub, za moje saigrače i bio bi nizak udarac timu da odem sad", rekao je Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuz se već godinu dana povezivao s Unitedom. Crveni đavoli su bili spremni da ga plate i 100 miliona eura, ali na kraju od njegovog transfera na Old Trafford neće biti ništa.

Griezmann je član Atletica postao 2014. godine, a protekle sezone je u 53 odigrana meča postigao 26 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti