Griezmann iskreno priznao koji ga je poraz najviše zabolio

Šta će reći Francuzi?

Griezmann iskreno priznao koji ga je poraz najviše zabolio

Napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann iza sebe ima godinu koju će pamtiti i po uspjesima, i po izgubljenim velikim finalima.

Griezmann je prvo izgubio u finalu Lige prvaka od Real Madrida, a zatim i u finalu Evropskog prvenstva od Portugala. Prvi put su kobni bili penali, a drugi put produžeci...

U izjavi za španske medije, Griezmann je istakao da su ga oba poraza zaboljela, ali da mu je teže pao onaj u finalu Lige prvaka.

"Bili su to teški porazi, ali moram biti iskren i reći da me više zabolio onaj od Real Madrida u finalu Lige prvaka. Dvije sedmice smo se pripremali samo za taj meč, dali smo sve od sebe i na kraju ostali bez trofeja nakon penala. Boljelo je to", rekao je Griezmann.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Antoine Griezmann je u pomenutom finalu promašio jedanaesterac u regularnom dijelu utakmice, a bit će zanimljivo vidjeti kako će na ovu izjavu reagovati u njegovoj domovini koja je bila domaćin Eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije