Griezmann jasno rekao kolika je šansa da pređe u United
Foto: EPA

Ne želi ništa da krije

Griezmann jasno rekao kolika je šansa da pređe u United

E. Čaušević

Saga oko navodno transfera Antoniea Griezmanna iz Atletico Madrida u Manchester United još uvijek nije završena.

Već nekoliko mjeseci špekuliše se da će francuski reprezentativac svoju karijeru nastaviti u Manchester Unitedu koji je spremio veliku sumu novca da ovog ljeta kupi napadača Atletica. Špekulacije oko ovog transfera ne prestaju, a ponuda s Old Trafforda još uvijek nije stigla.

Griezmann se trenutno nalazi u Francuskoj na odmoru nakon završetka sezone u Španiji. Ovaj napadač je gostovao u jednoj emisiji u kojoj je neizbiježno pitanje bilo transfer u Manchester United, te koliko ima šanse da Griezmanna naredne sezone gledamo u dresu Crvenih đavola.

"Više o svemu ću znati u narednim sedmicama, ne želim da pratim Beckhamov put, želim da imam svoj. Znam dobro šta vam govorim i rijetko je da neki fudbaler ovako priča na televiziji. Šanse da odem u Manchester? 6/10 da idem u Manchester United, a 7/10 da ostanem u Atleticu", kazeo je Griezmann.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi