Griezmann: Moramo da nastavimo u ovome smjeru
Foto: uefa.com

Strijelac u pobjedi Atletica

Griezmann: Moramo da nastavimo u ovome smjeru

Nakon minimalne pobjede nad Juventusom u 2. kolu grupe A, fudbaleri Atletico Madrida, prošlosezonskog finaliste Lige prvaka, svu svoju snagu pokazali su u 3. kolu. 

Popularne Jorgandžije su na svom Vicente Calderonu nakon 0:0 u prvom poluvremenu, u drugih 45 minuta postigle pet golova ekipi Malmea.

Strijelac jednog od pet golova za ekipu Diega Simeonea bio je mladi francuski napadač Antoine Griezmann.

"Lično sam želio da pružim jednu dobru partiju. Znao sam da ako stvorimo šanse da će na kraju doći i golovi. Moramo da nastavimo u ovome smjeru, sa jednakim intenzitetom i stilom igranja", kazao je Griezmann nakon "petarde" švedskom šampionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.