Griezmann ne nosi 'sedmicu' slučajno

Otkrio je zašto je odabrao baš taj broj

Griezmann ne nosi 'sedmicu' slučajno

Najbolji fudbaler Atletico Madrida Antoine Griezmann meta je brojnih novinarskih pitanja, a neka su zaista veoma zanimljiva.

Novinare u Španiji interesovalo je zašto Griezmann nosi broj sedam na leđima i zbog čega uvijek nosi duge rukave, a njegov odgovor je bio veoma jednostavan.

Naime, Griezmannov idol je nekadašnji vezni fudbaler Manchester Uniteda i Real Madrida David Beckham, koji je nekada također nosio 'sedmicu' te duge rukave.

"Veoma mi se sviđa. On je moj idol. To je i razlog zbog kojeg nosim broj sedam i duge rukave, uvijek",rekao je Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno će se navijačima Manchester Uniteda dopasti ovaj razlog, a mnoge će podsjetiti i na dane kada je legenarni Becks bio aktivan fudbaler.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi