Griezmann: Ne žalim što sam ostao u Atleticu

Francuski napadač poručio da ostaje

Griezmann: Ne žalim što sam ostao u Atleticu

E. Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann ljetos je imao nekoliko zanimljivih ponuda, ali je na kraju odlučio da ostane u Atletico Madridu.

Griezmann se najviše povezivao sa prelaskom u Manchester United, a spominjalo se u finišu ljetnog prelaznog roka da ga želi i PSG. Iako su svi vjerovali da će ovaj napadač svoju karijeru nastaviti na Old Traffordu na kraju se to nije desilo jer je Griezmann odlučio da ostane u Atletico Madridu.

Glavni razlog za to bio je jer je španski klub pod suspenzijom dovođenja novih igrača do januara naredne godine. Griezmann nije želio da napravi problem svojim odlaskom, te je pokazao svoji veličinu kada je odlučio da ostane u španskom klubu.

"Ne žalim što sam ostao u Atleticu, to je bio moj izbor. Sretan sam tom odlukom iako već sedam utakmica nisam dao gol. Siguran sam da ću se vratiti u staru formu", rekao je Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, o njegovom odlasku špekuliše se već sedmicama, a navodno najbliži je da svoju karijeru nastavi u Barcelonu. Griezmann je poručio da ništa nije dogovoreno, te da neće napuštati ovaj klub u januaru.

"Ne, ne idem. Diego Costa i Vitolo se uskoro vraćaju i bit ćemo još jači. Nisam o transferu razgovarao sa predsjednikom, to su laži", dodao je francuski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi