Griezmann ovog ljeta odbio razgovarati sa velikanom

Ostao u Atleticu

Griezmann ovog ljeta odbio razgovarati sa velikanom

Francuski fudbaler Antoine Griezmann bio je ovog ljeta možda i najveća transfer priča brojnih evropskih medija.

Nakon sjajnih igara na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, Griezmann je na sebe privukao pažnju brojnih evropskih velikana.

On je otkrio da ga je kontaktirala ekipa PSG-a, ali da nije htio razgovarati s njima, jer je trajalo Evropsko prvenstvo.

"Da, kontaktirao me je PSG, ali to je bilo u vrijeme Evropskog prvenstva. Rekao sam svom agentu da ne želim čuti za to u tom trenutku. Ipak, znao sam da su veoma zainteresovani. Oni su veliki klub koji želi postati još veći i želim im da to i ostvare", rekao je Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je ovaj sjajni napadač prije nekoliko dana poručio da će ostati u Atleticu sve dok je trener ovog tima Diego Simeone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti