Griezmann prognozirao ko će osvojiti Ligu prvaka
Foto: EPA

Napadač Atletico Madrida

Griezmann prognozirao ko će osvojiti Ligu prvaka

Francuski fudbaler Antoine Griezmann usudio se da prognozira ko će osvojiti ovogodišnje izdanje Lige prvaka. 

U velikom finalu koje će biti odigrano 3. juna u Cardiffu snage će odmjeriti Juventus i Real Madrid, a za italijanski klub to će biti prilika da osvoji prvu titulu u tom takmičenju još od sezone 1995/1996. 

Na pitanje španskih novinara kome daje prednost u finalu, Griezmann je odgovorio:

"Juventus će osvojiti Ligu prvaka, dok je Buffonu pripasti Zlatna lopta", prognozirao je Griezmann. 

S druge strane, Griezmannovom Atleticu nije pošlo za rukom da se drugu godinu zaredom domogne finala. 

"Finale boli više od polufinala. Razmišljaš o tome kako ćeš podići pehar, a onda se desi poraz. Teško je opisati to. Iako ove sezone nismo osvojili trofeje koje smo željeli, situaciju poboljšava činjenica da ćemo i naredne sezone igrati u Ligi prvaka", istakao je Griezmann koji je ove sezone postigao 26 pogodaka u svim takmičenjima za Atletico. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi