Griezmann promijenio ploču: Mogao bih otići

Napušta tim iz Madrida

Griezmann promijenio ploču: Mogao bih otići

Francuski fudbaler Antoine Griezmann za L'Equipe je izjavio da bi mogao napustiti Atletico Madrid.

O sudbini sjajnog napadača Atletico Madrida se mnogo govori u inostranim medijima, a iako Griezmann nastoji biti tajnovit po pitanju budućnosti, sada je izjavio da je sve bliži odlasku iz redova 'Jorgandžija'.

"Ne bi mi predstavljalo problem da danas odem. To može biti Engleska, Njemačka, Kina ili SAD. Ovu sezonu u La Ligi smo završili na trećoj poziciji, što je objektivan rezultat za klub, ali igrači žele više. Želim trofeje i ta želja će biti ono što ću pratiti kada budem odlučivao o svojoj budućnosti", izjavio je Griezmann. 

Najveće šanse za dovođenje Griezmanna, koji je ove sezone postigao 26 pogodaka za Atletico, navodno ima Manchester United.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čitava saga oko transfera bi trebala biti završena u naredne dvije sedmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi