Griezmann razočarao navijače Manchester Uniteda

Ne želi napustiti Atletico

Griezmann razočarao navijače Manchester Uniteda

E. Čaušević

Francuski fudbaler Antoine Griezmann u posljednje vrijeme često se spominje kao novo pojačanje Manchester Uniteda.

Griezmann od dolaska u Atletico Madrid pruža sjajne partije, te je izrastao u jednog od najboljih fudbalera u Evropi. Posljednjih mjeseci sve više se špekuliše o tome da će na kraju sezone potpisati za Manchester United koji je jasno poručio da želi dovesti na Old Trafford francuskog reprezentativca.

Ipak, prepreka Crvenim đavolima predstavlja to što ga Atletico Madrid ne želi pustiti za manje od 100 miliona eura. Čini se da je i Griezmann "ohladio" od ovih priča, a to najbolje pokazuje njegova jučerašnja izjava za španske medije.

"Uvijek mi postavljate ista pitanja o budućnosti i više mi je to postalo naporno. Kao što uvijek govorim, sretan sam u Atletico Madridu. Posebno mi se sviđa Madrid jer je vrijeme uvijek dobro, moji saigrači su fantastični i imam čast da radim s nevjerovatnim trenerom. Tako da se osjećam ovdje jako dobro i ne vidim razloga da negdje idem na kraju sezone", rekao je Griezmann.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi