Griezmann: Real nije favorit u finalu Lige prvaka
Foto: EPA

Napadač Atletica poručuje

Griezmann: Real nije favorit u finalu Lige prvaka

Atletico Madrid i Real Madrid će u Milanu odigrati reprizu finala Lige prvaka iz 2014. godine, kada su se ova dva tima sastala u Lisabonu.

Tada je u sjajnoj utakmici Real Madrid došao do svoje desete titule prvaka Evrope rezultatom 4:1, iako je do posljednjih trenutaka regularnog dijela gubio sa 1:0...

Uoči finala, ponajbolji fudbaler Atletico Madrida Antoine Griezmann poručio je kako u njemu ne postoji favorit te da će sve biti otvoreno.

"Real Madrid nije favorit u finalu Lige prvaka. Tu nema favorita. Vjerujemo u sebe i znam da ćemo taj meč dočekati maksimalno spremni. Dobro poznajemo ekipu Reala i u tom dvoboju će odlučivati nijanse", rekao je Griezmann, te potom naglasio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"O finalu je možda još rano pričati, jer imamo još dvije utakmice u Primeri. One su nam također bitne jer se borimo i za naslov prvaka Španije. Trenutno smo fokusirani samo na to, a tek poslije ćemo misliti o Realu i finalu Lige prvaka".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi