Griezmann: Wanda je najbolji stadion na kojem sam igrao
Foto: EPA

Francuski napadač 'pohvalio' novi dom Jorgandžija

Griezmann: Wanda je najbolji stadion na kojem sam igrao

Atletico Madrid je sinoć odigrao prvu utakmicu na svom novom stadionu Wanda Metropolitano. Jorgandžije su slavila sa minimalnih 1:0 protiv Malage, a jedini gol je postigao Antoine Griezmann. 

Nakon utakmice francuski napadač je istakao da je Wanda najbolji stadoin na kojem je ikada igrao.

"Sretan sam što sam postigao prvi gol na ovom veličanstvenom stadionu i nadam se da ću ih postići još mnogo", izjavio je Griezmann nakon utakmice, pa nastavio:

"Trenirali smo ovdje u četvrtak, ali su nam tada nedostajali navijači. Ovo je najbolji stadion na kojem sam ikada igrao. Nadam se da će nas navijači bodriti na svakoj utakmici."

Novom pobjedom Atletcio je nastavio niz utakmica bez poraza u novoj sezoni La Lige, a Jorgandžije su ujedno dospjele i na treću poziciju na tabeli. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmann je prokomentarisao i važnost trijumfa nad Malagom, ekipom koja još nije uspjela upisati niti jedan bod u novoj sezoni La Lige.

"Veoma sam sretan zbog pobjede. Bilo je veoma važno da osvojimo tri boda na ovoj utakmici", dodao je na kraju fudbaler Atletico Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi