Griezmanna odao brat?!

Francuz ide u United?

Griezmanna odao brat?!

E. Škorić

Brat Antoinea Griezmanna možda je objavom na Twitteru nagovijestio neke velike stvari.

Griezmann se spominje kao veliko pojačanje Manchester Uniteda i pisalo se proteklih dana kako mu je već rezervisan broj sedam na Old Traffordu. Navodno je Francuz otkrio prijateljima svoje namjere, želju da obuče dres slavnog kluba kojeg voli od djedinjstva.

U međuvremenu njegov brat Theo Griezmann je ostavio zanimljiv post na Twitteru. On se dotakao Memphisa Depyaja koji je iz Uniteda prešao u Lyon:

"Žao mi je Memphise, ali mislim da je Old Trafford ipak bolji". Upravo je Depay, koji je sada u Lyonu, nosio broj sedam, navodno broj koji će krasiti leđa Griezmannovog dresa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Griezmann iza sebe ima fenomenalnu godinu u kojoj je pružao odliče igre u dresu Atletico Madrida, ali i reprezentacije Francuske. Iako je proteklog ljeta imao primamljive ponude iz Engleske i Francuske, na kraju je ovaj napadač odlučio da ostane na Vicente Calderonu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi