Grindhaug: Mislim da je i danas bolji tim poražen

Nakon poraza od Sarajeva

Grindhaug: Mislim da je i danas bolji tim poražen

Norveški predstavnik koji je u prvom meču 2. pretkola Europa lige na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" iz jedine priliek na utakmici dao gol, nije uspio sačuvati ovu prednost.

Sarajevo je stiglo do pobjede od 3:1 kojom se plasirala u 3. pretkolo, te će na megdan grčkom Atromitosu.

"Mislim da je i danas bolji tim poražen. Imali smo svoje šanse, ali nismo bili dovoljno koncentrisani ispred gola. Ipak mislim da je Sarajevo zasluženo prošlo dalje, kada se gledaju dvije utakmice", rekao je Grindhaug.

"Za nas je liga ipak prioritet, a potom Kup Norveške, tek onda dolazi Evropska liga. Ja sam zadovoljan i želim sve najbolje Sarajevu u narednom krugu", istakao je šef stručnog štaba Haugesunda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije