Grk koji je šokirao BiH pokazao veliko srce

Gest vrijedan pažnje

Grk koji je šokirao BiH pokazao veliko srce

Grčki reprezentativac Giorgos Tzavellas na Instagramu otkrio je što je uradio sa dresom u kojem je zabio gol BiH. 

Odbrambeni igrač PAOK-a je na Karaiskakis stadionu u Pireju matirao Asmira Begovića u posljednjim sekundama utakmice i tako donio remi svojoj zemlji, a mnoge je interesovalo šta je na kraju uradio sa dresom. 

Tzavellas je odlučio pokazati svoju humanu stranu tako što je dres stavio na aukciju kako bi pomogao mladom fudbaleru Leonidasu Koutsoukiju (21), koji boluje od leukemije i u živatnoj opasnosti je. 

U ovakvoj situaciji svaka finansijska pomoć je dobro došla zbog visoke cijene liječenja, pa je Tzavellasov potez svakako vrijedan pažnje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti