Grujić: Teško je izboriti se za prvih 11 u Liverpoolu

Srbijanski fudbaler o statusu u klubu

Grujić: Teško je izboriti se za prvih 11 u Liverpoolu

D. Vejo

Marko Grujić debitovao je u Premiershipu.

Nakon toga odigrao je i meč u Kupu protiv Derbyja. Zadovoljan igrom srbijasnkog fudbalera bio je njemački stručnjak Jurgen Klopp koji je rekao da je veznjak na pravom putu da napravi nešto u karijeri. Ali kako kaže mladi fudbaler, konkurencija na njegovoj poziciji, izuzetno je jaka.

"Liverpool je klub sa velikom historijiom. Ovdje se igra do posljednjeg atoma snage. Na mojoj poziciji, igraju velika imena. Biti će teško dokazati se i zaslužiti mjesto u prvih 11, ali ja ću dati sve od sebe jer znam da vrijedim. Vjerujem u sebe i znam da to i mogu", rekao je u jednom od intervjua, Marko Grujić.

U narednom kolu, Liverpool će gostovati ekipi Swansea gdje će tražiti nove bodove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi