Guardiola bacio pik na Geronima Rullija

City dovodi novog golmana

Guardiola bacio pik na Geronima Rullija

D. Vejo

Pep Guardiola ne prestaje sa iznenađenjima. Kao novu potencijalnu akviziciju za Manchester City vidi trenutnog čuvara mreže Real Sociedada Geronima Rullia.

Iza sebe Rulli ima jednu od boljih sezona u karijeri, što govori i činjenica da je uvršten međut pet najboljih golmana tokom minulog prvenstva u Primeri, te za njega mnogi treneri imaju samo riječi hvale. 

Ovaj 24-godišnji Argentinac mogao bi da bude itekako velika konkurencija Hartu uzimajući u obzir da Caballero napušta nebesko-plave tokom predstojećeg prelaznog roka.

Ljetni prelazni rok u mnogo čemu biti će zanimljiv, pored Rullija na meti Guardiole još je i Gundogan ali i Laporte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi