Guardiola: Bayern ima sjajnu budućnost bez mene

Španski stručnjak ide u City

Guardiola: Bayern ima sjajnu budućnost bez mene

E. Čaušević

Španski stručnjak, Pep Guardiola, sinoć se oprostio od ekipe Bayerna.

Bavarci su sinoć u finalu DFB Pokala savladali nakon penala Borussiju Dortmund i sezonu su završili sa duplom krunom. Finale u Berlinu bila je posljednja utakmica za Guardiolu na klupi Bayerna. Guardiola ide u Manchester City, a nakon utakmice u suzama se oprostio od igrača.

Ipak, španski stručnjak je nakon utakmice izjavio da vjeruje da Bayern ima sjajnu budućnost i bez njega, te da je bila prava odluka što je došao u ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Kada me Bayern zvao prije nekoliko godina bio sam jako sretan, a sada znam da je to bila prava odluka da dođem u ovaj sjajni klub. Bayern ima sjajnu budućnost i bez mene sa ovim odličnim igračima i sjajnim mentalitetom", rekao je Guardiola.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi