Guardiola: Bit ćemo još bolji naredne godine

Trener Bayerna

Guardiola: Bit ćemo još bolji naredne godine

Pep Guardiola, trener minhenskog Bayerna, u izjavi za njemačke medije izjavio je da mu je želja da njegov tim u novoj godini igra još bolje.

Bavarci, koji zauzimaju prvu poziciju u Bundesligi, uspjeli su izboriti plasman u osminu finala Lige prvaka, kao i plasman u osminu finala Kupa Njemačke. 

"Moja želja je da u novoj godini igramo još bolje. To je tako u velikom klubu: uvijek morate napredovati", kazao je Guardiola, te dodao da je još uvijek moguće raditi na poboljšanju nekih stvari. 

"U našem slučaju, mislim prvenstveno na poboljšanje u igri i popravljanje detalja. To, na kraju, posebno u Ligi prvaka, pravi razliku", zaključio je španski stručnjak. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.