Guardiola: Di Maria? On me ne zanima

Trener Bayerna

Guardiola: Di Maria? On me ne zanima

Pep Guardiola danas je održao konferenciju za medije, na kojoj se osvrnuo i na eventualni odlazak Bastiana Schweinsteigera kao i mogući dolazak Angela Di Marije.

Njemački mediji u posljednje vrijeme mnogo špekulišu o odlasku Schweinsteigera u Manchester United, a u suprotnom smjeru trebao bi krenuti Angel di Maria. 

"Rekao sam mu 'budućnost ovisi o tebi'. Bastian ima sjajnu karijeru, sam mora donijeti odluku. Naravno da planiram i dalje raditi s njim. Ako odluči ostati, to bi bilo savršeno", rekao je Guardiola i potom dodao:

"Ne moram gledati utakmice Argentine, jer vrlo dobro poznajem Di Marijin stil igre. United nije platio toliko novca za ništa, on je sjajan igrač. No, Di Maria me uopšte ne zanima", poručio je trener Bayerna. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjećanja radi, redove Bayerna u ovom prijelaznom roku su pojačali Douglas Costa  i Sven Ulreich.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.