Guardiola kaznio umišljene zvijezde Cityja
Foto: EPA

Zaključao ih u svlačionici

Guardiola kaznio umišljene zvijezde Cityja

M. Šljivak

Svako ko misli da je Pep Guardiola niježan prema igračima moraće dva puta da razmisli.

Manchester City već pet utakmica ne zna za pobjedu, pa je španski stručnjak nakon remija sa Southamptonom potegao drastične mjere.

Tako je nakon remija u današnjem meču zaključao igrače sat vremena u svlačionici i nije im dao da odu kući odmah nakon utakmice.

Uobičajeno je da zvijezde Cityja 15 do 20 minuta nakon meča odu kući, ne mareći puno za bilo šta, ali danas je sve bilo drugačije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored toga im je očitao i bukvicu, a ostaje nam da vidimo kako će to podnijeti zvijezde tima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi