Guardiola nakon poraza: Dao sam život Bayernu
FOTO: EPA

Bayern nije ostvario cilj

Guardiola nakon poraza: Dao sam život Bayernu

Pep Guardiola je unatoč ispadanju iz polufinala Lige prvaka ponosan na svoje izabranike. 

Fudbaleri Bayerna nisu uspjeli sinoć eliminisati Atletico Madrid i plasirati se u finale Lige prvaka, a nakon utakmice trener Pep Guardiola (45) je novinarima kazao da je dao život minhenskom klubu.

"Dao sam život Bayernu, borio sam se iz sve snage i dao sve od sebe. To je sve. Iako nismo uspjeli da se plasiramo u finale, ja sam ponosan na svoje igrače i igrali smo onako kako sam želio", kazao je Guardiola, dodavši:

"Jedino što nam je nedostajalo bio je gol, a u cijeloj priči najviše mi je žao igrača", riječi su Guardiole koji je po treći put zaustavljen u polufinalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Guardiola će nakon epizode u Njemačkoj preuzeti Manchester City.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi