Guardiola: Napoli će nas namučiti kao niko do sada

Pred večerašnji duel

Guardiola: Napoli će nas namučiti kao niko do sada

Večeras će u Napulju snage odmjeriti Napoli i Manchester City, što je jedna od dvije najatraktivnije utakmice današnjeg programa.

Pred duel na San Paolu, menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio je da očekuje da ovo bude najteža utakmica u dosadašnjem dijelu sezone.

"Večeras će nas Napoli natjerati da se mučimo kao što nije niko do sada. Mislim da će Sarri imati isti pristup utakmici kao i prije dvije sedmice, a bit će ga lijepo ponovo vidjeti", rekao je Guardiola, te nastavio:

"Čast mi je prvi put biti u Napulju, jer ovdje nisam imao priliku igrati ni kao igrač, ni kao trener voditi neki tim. Već sam rekao da imam veliko poštovanje prema Napoliju i načinu na koji igraju".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U prvoj utakmici ova dva tima na Etihadu, Manchester City je slavio sa 2:1 i to najviše zahvaljujući ranom vodstvu od 2:0 nakon samo 13 minuta utakmice.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi